Trettondagsafton......

...började med att jag väckte maken, så han kom iväg på inomhusturnering i fotboll. Fagersanna IF skulle delta i en cup i Hjo och med anledning av detta sitter jag nu här utan bil. Får väl mata lite änder istället, för de landade just och så kanske jag inte ska glömma äta min egen frukost.
Inga var så snäll och värmde "tomtegröt" i micron, vore ju oartigt att inte äta upp den. Dessutom har jag befriat en blåmes, som återigen förirrat sig in i glashuset. Såg en massa vingmärken i imman på glasdörrarna och förstod vad klockan var slagen. Nu är det ju inte så svårt att få ut dom som tar sig in (men inte hittar tillbaka ut), bara att dra undan dörrarna. Värre är det när de ibland på sommaren passerar altandörren in i "riktiga" huset.
Efter att ha "roat mig" med tvätten en stund, kanske det är dags att av-tomta ytterligare ett rum. Har faktiskt hittills lyckats hålla mig till denna nya plan, att inte röra till alltihop samtidigt. Nu tar vi makens datarum, då det för tillfället är obemannat.
Lite mera tvätt ville komma till ro i garderoberna, så det fixade jag naturligtvis och en tacoinspirerad potatisgratäng på gårdagens rester bryner sig i ugnen. Den var ganska lagom klar till maken kom hem, då Fagersanna IF "bara" klarade sig till kvartsfinal. Nu har han bryggt kaffe på order från Inga och så laddar vi för JVM-final i hockey, mot Finland.
Hallen och båda datarummen är i stort sett befriade från tomtar, bara resten kvar och det tar vi en annan dag.......
 
Ser Ni "vingslagen" i imman på fönstret? Lite panik där, men nu är han ute i det fria igen.
 
"Lycka" att komma på: Det finns pepparkakor kvar. Om jag skulle gå och bli snäll på kuppen, so be it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0