Vardag igen......

 
 
....men fortfarande har handläggaren på AME semester. Ja det är väl inget problem för min del och jag hoppas att hon har en skön ledighet, men alltså ingen idé att ringa dit "för vidare instruktioner", förrän på måndag.
Ska nog klara att hålla mig sysselsatt tills dess tror jag. Resten av julen ska packas ihop, (ungefär hälften är gjort) mor behöver besökas och imorron kommer antikvarien/handledaren på frukost och för att titta på gamla verktyg till muséet. Då ska även mormor-dokumentationen "byta ägare"
Apropå byta ägare, så ringde soffans nya "husse" för att avtala hämtningen. Det blir förmodligen i nästa vecka, om han hittar hit. (Trodde Tibro låg utanför Göteborg, vilket det i och för sig gör, ca 20 mil utanför.)
Nåväl med dagens teknik (GPS) och internetkartor ska väl det lösa sig.
Nu blir det "Hjo-brake" en stund och lite andra ärenden. 
I'm back, men det är fasligt vad tiden går. Det hann ju bli kväll ju.....
Hade med och pantade två maxistora kassar med returglas, burkar och petflaskor. Fick ihop över sextio spänn, men de tog slut vid matinköpet och mer därtill försvann. Tillbringade sen en timme hos mor, men hon tyckte det var för lite ändå. Hade med mig "dokumentären" om mormor i ett häfte till henne iallafall.
En tur in på Hem&Hobby, där tre av fyra julpresentkort gick åt, men bara en femtiolapp spenderades på second hand i Tibro under hemvägen.
Lax i folie fixade jag till middag och det var ganska mycket godare än min lunch, som bestod av en nutrilett-smothie. Var väl inget större fel på den egentligen, men en tråk-variant på måltid är det.
Inga foton tagna idag så får bjuda på nå't från arkivet. Lite mormor-relaterat kanske......
 
Sommar vid Gamla Örlenbadet på 40-talet.....
 
Vinterutflykt till släktingar, som jobbade på Tjolöholms slott (utanför Kungsbacka)
 
Gratulationskort på 50-årsdagen, ritat av Åke Sandberg.
 
Min julbonad som hon broderat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0