Vilken miss......

Undrade ju igår om det fanns nå't att se på dumburken. Där satt jag i godan ro och bara slötittade på några program, (i sig inte dåliga) men fick i slutet av nyhetssändningen höra att det spelades Merseyside-derby i Liverpool. Jodå det var hela en minut kvar då jag slog över till rätt kanal och Liverpool ledde med 4-0 över Everton, så det var ju bra. Visst hade det varit "mumma" att se detta live, men är man seg i kolan och missar en sån sak i TV-tablån får man helt enkelt bara ta det och glädjas åt segern som supporter.
Surt var det iallafall.....
Idag då, har inte mycket hänt. Ja tvättmaskinen har fått arbeta (tur att nå'n får göra det i hushållet, även om det är en maskin) och köttfärsbiffarna (jag stekte vid midnatt igår) smakade bra till middag.
Arbetsförmedlingens Platsjournal på hemsidan "tog ledigt" mitt i mitt sökande, så det fick skjutas på framtiden, änderna (i mängd och mångfald) liggstrejkade på gräsmattans snötäcke, i väntan på att jag skulle servera bröd, frön och havregryn, i en aldrig sinande ström. Till slut ledsnade jag och de fick väl ligga kvar där tills de vart uttråkade.
Aktiv på sociala medier har jag iallafall varit och bl.a. delat med mig av tips till medmänniskor som frågat efter olika upplysningar angående skilda resmål.
Köksfläkten har badat i diskhon och apropå bad, så har vi hunnit med en gemensam sittning i jaccuzzin, medan vindens vinande hördes utanför i mörkret. Ja maken ligger fortfarande kvar.....i blöt.
Till kvällsmat serveras grynkorv och hemlagat potatismos, men bara till mig. För det vill han inte ha, maken.
Ja en del är allt bra dumma.......det som är så gott.
 
Ett extra "snötak" har vi fått under natten utav vinden.....
 
....har Ni fest eller?
 
Trångt och trivsamt? Kanske bara trängsel i matkön......
 
Nä, va' säger i töser å pöjka, s'a vi dra vidare .......  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0