Är jag kvar på jobbet?

.....tvätta, diska, städa, laga mat, baka och plocka iordning har jag ägnat dagen åt så här långt. Vissa av göromålen är frivilliga egna val, medan resten är av nöden tvunget att ta tag i.
Har bland annat sorterat en hel massa kläder och paketerat barnkläder i "fyndpåsar" till loppisen. Det mesta är storlek 110/116 men finns även en del annat exempelvis beige-vita gardinlängder och spetsgardinlängder samt en ny golfbag till salu. Det var ett svettigt göra, precis som dammsugningen av allt björkpollen i glashuset, därav kanske flashbacken, att fortfarande befinna sig på jobbet.
Några jobb att söka har jag inte haft tid med att leta efter, men en webb-kurs i personlig assistans har jag nästan slutfört, bara ett avsnitt kvar där. Räknas väl också som aktivitet att förkovra sig med fortbildning (på jobbet).
Sonen var här igår kväll med dataprylar jag beställt (ja just jag!), en hårddisk att ha till back-up och med lite assistans till en mer än vanligt seg mor, är nu det väsentliga överfört i säkerhet. Datorn jag nyttjar är gammal och är väl bara en tidsfråga....men det går så länge som det går (med XP).
Maken åkte till centralorten för att utföra lite ärenden åt sig själv och fick ett uppdrag även av mig.
Han var snart hemma igen, efter väl förrättat värv utom mitt uppdrag. Det hade han glömt.
Nu var det inte livsviktigt eller bråskande, men en aaaaning irriterande är det allt, att "bli bortglömd". 
Men det tänker jag inte lägga nån energi på mer, bara konstatera fakta.
Nu känner jag att en kopp kaffe med nå't gott till är jag värd, medan diskmaskinen och tvättmaskinen slutför sina order och skuggan borta på verandan ser inbjudande ut, so here I come......
Så var även onsdagen nästan till ända och TV-tablån för kvällen kanske skulle kollas.
 
Bara en liten parentes om ett samtal jag fick vid middagstid: En telefonförsäljare som ville sälja att jag skulle slippa telefonförsäljare framöver...... nu har man nog hört det mesta i den vägen.
 
Första skörden av tomater för iår, goda......

....och detta var jag värd.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0