Åska påväg, men inget regn på nollåttorna.....

......för de drog hemöver alldeles nyss. Lugnet har lägrat sig över Sågvägen ånyo, det är ju både positivt och negativt på samma gång. Men allting har sin tid och man måste ju ha lite omväxling för att uppskatta de olika delarna här i livet.
Allting fungerar bra, men i ett organiserat kaos så att säga, då vi är "fullt hus". Dock ska genast erkännas att åldern tar ut sin rätt, (antingen man vill det eller ej) för trött blir man av ett ständigt flöde runtomkring. 
Nu gäller det att "landa" innan det är dags för ett dygnspass på jobbet, med start imorron förmiddag.
Vad hann vi med idag då? Frukost på altanen, bad för grabbarna och morfar, snabbdopp för bäbisföräldrarna medan bäbisen sov förmiddag.
Diverse mat fanns kvar att fixa lunch med, en fika och städning/packning av "annexet"/stockholmsbilen. Nu sitter jag och hör hur åskan och regnmolnen närmar sig. Kanske att det rensar den kvava luften en aning, vilket är behövligt, liksom lite väta på växtligheten.
En kall dusch ska jag alldeles strax unna mig också, ska bli riktigt skönt........
Kanske finns nå't att se på TV också, där har vi inte suttit mycket senaste veckan precis. Förutom då vi tittade på filmerna Göta kanal och Sällskapsresan 2.
Nu börjar det blixtra på andra sidan sjön......
 
Taco-fest igår kväll.....
 
Förmiddagstupplur....flera timmar.
 
Dags att starta hemresan.......
 
.....bilen full, alla på plats......
 
....även Ia.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0