Fullt ös i värmen.......

Idag har vi hunnit med en hel del, trots värmen. Först var mamma och lillebror nere och tog ett morrondopp för att prova den nya simdynan, som ser ut som en hajfena. Sen blev det lite individuell frukost allteftersom.
Förberedelser inför lunchen följde, morfar och grabbarna cyklade till badet, mågen gav sig ut på en löprunda (18 km visade det sig i efterhand, puhh i värmen säger jag bara).
Lite kakor hann jag slänga in i ugnen också, när jag ändå höll på i köket.
När alla var utflugna, passade dottern, dotterdottern och jag på att ta oss in till Family House's mega-rea. Kön till kassan ringlade sig igenom hela butiken. Det var alltså säkrast att per omgående ställa sig i den och sedan kolla rea-saker i skift,  om vi inom rimlig tid skulle komma därifrån, med fynd.
Nu fanns det en hel del att hitta medan man stod i kön också för det gick inte fort, så gott om tid att titta på stängerna man passerade......och fynda såklart!
Vi kan väl sammanfatta timman vi tillbringade i butiken som "dyr-billig". Dyr om man inte hade tänkt att handla något direkt och billig om man ser till allt jag fick för fyrahundra drygt (6 plagg, alla till mig).
Dottern shoppade ännu fler saker, (bara till barnen) men betalade inte mer än en hundring till.
Hem och fixa klart fisken med potatismos och efter lunchen tog vi en fika med de nybakade kakorna i skuggan på verandan, innan Ia också ville bada. Ska väl vara rättvist, inte bara brorsorna som ska få plaska. 
Och nu framåt kvällningen har grillen fått börja göra tjänst, men det blir bara korv med bröd........
....och jordgubbar med glass.
Nu ska den gästande familjen ta ett kvällsdopp på detta,  jag ska ljuga färdigt och sen blir det Mord i Midsomer.....
 
Storebror är baby-vakt för en stund......
 
....innan det blev lite fotboll på gräset....
 
.......och and-matning.
 
Ia ville också bada.....
 
....men mormor: Vad många fina saker du har att titta på, jag blir alldeles stum av beundran.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0