Loppis-söndag och tvätthög......

Det var ett tag sedan jag kunde vara med på lanthandels-loppisen nu, men mina "kollegor" har sålt lite prylar åt mig ändå, då jag har jobbat på annat håll. Men idag var jag ledig och kunde delta.
Det trillade in en och annan kund och lite prylar blev vi allt av med allihop, även idag. Dock är det inte säkert att man lämnar stället med någon vinst, eftersom de andra ofta har bra-ha-prylar, som jag kan se användbarheten av i mitt liv och hem. Så också idag, även om det till sist slutade med en femtiolapp plus, låg det ganska länge på minus. 
"Översvämningarna" i tvättkorgarna har hållit sig lugna och fina ett ansenligt antal dagar. De fick i eftermiddag belöning för sitt tålamod och ligger nu på sina respektive förvaringsplatser. Kanske dags att börja om från början igen då. För detta med tvätt, är en cirkel som aldrig blir sluten och högarna på "smutssidan" börjar så sakteliga öka i omfattning igen.
Efter flera dagar med onödigt mycket sol, (men helt rätt mängd uppehållsväder) har det nu börjat regna. Ja då behöver man ju inte ha bekymmer med vattning, men man kan undra om det håller i sig tills imorron.
Hundpromenad är betydligt trevligare i torrt väder, men det är ju inget man kan påverka.....bara önska sig.
Fru And har varit här på alla sina "all inklusive-måltider". Hon börjar bli lite väl framfusig och tam i kläderna, för kommer man inte genast då hon högljutt anmäler sin ankomst, travar hon per omgående upp på trappsteget och tittar in i köket. Hade jag inte protesterat, så hade hon nog fortsatt att klampa på.....
Då har vi snart bara VM-finalen kvar då i fotboll och vad ska man tro om den. Jo jag tror nog att Tyskland går och vinner men önskar att de ska förlora, faktiskt mer än jag vill att Argentina ska vinna.
Har inget riktigt engagemang eller "hjärta" för något av dessa lag, annat än att jag tycker Tyskland de senaste decennierna varit väldigt tråkiga att se på. Sen har dom ju också mitt "hatobjekt" nummer ett i fotbollsvärlden i laguppställningen, Bastian Schweinsteiger. Unnar helt enkelt inte honom nån VM-titel......
Därför vinner dom nog.
Holland fick iallafall ett brons igår.......... 
 
På himlen igår såg det ut som en gigantisk rullgardin, halvt nerdragen.
 
Gräsmattan har fem små runda bruna fläckar mitt på, nå'n teori om varför, någon??
 
"Idyllen" var total igårkväll.......
 
....och det blev en repris på denna idag, som belöning......
 
....för "väl utfört arbete". Högen "is no more".
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0