Beslutsångest och ansvar......

....i största allmänhet, är vad jag har ägnat dagen åt och fortfarande gör. Kan inte riktigt förlika mig med, att bara en i ett hushåll ser att det behöver åtgärdas både det ena och det andra.
Att man har en massa andra saker och åtaganden att hantera, är inget försvar eller giltigt skäl för att det förblir ogjort, utan bara ytterligare en orsak till att planera väl och i förväg....
Tycker med rätta, att detta gäller samtliga boende i fastigheten. Framförhållning och split vision är det alltså stor brist på just nu. Morr!
Med detta sagt övergår vi till det lite mer angenäma; Beslutsångesten angående fotbollsresan till hösten?
Har ganska klart med vad och hur vi kan beställa alla delar, men sen kommer det där slavkontraktet fas 3 och knackar på pannbenet. Måste be om lov till att få vara "ledig", innan jag "bränner en massa pengar",
men får inte tag på min handläggare idag. Som sagt att planera är inte lätt, men ytterligare några grader komplicerat blir det om man är arbetssökande. Om vi ska hård-dra det hela, så är det väl tveksamt om man ens har någon rätt att planera sitt(?) liv (enligt nu gällande arbetsmarknadsregler).
Nåväl idag har jag iallafall tagit ansvar för städ, tvätt, räkningar, assistansredovisning(syster), inköp och matlagning, samt utfodrat änder med andra flygande snyltgäster i släptåg.
Maken sitter i en källare i Falköping och läser gamla tidningar, hela da'n. Hur roligt är det på en skala? När jag var med förra vintern, fixade jag bara en kvart.
Ja det finns mycket man kan irritera sig på och fastna i, men nu ska jag göra köttbullar tills imorron.......
....men allra först blir det kaffe och glass, för det är jag värd.
 
Frukost på trappan med egenodlad sallad på mackan......
 
...medan västgötaflaggan vajade över hyreshusen.
 
"Symöte" på gräsmattan......
 
...och min middag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0