Då så........

.....har jag klarat av nypremiären på gymet. Kan väl inte skryta med att jag förtog mig direkt, men ordentligt svettig blev jag allt ändå.
Före detta ytterligare en dag på skolan, som innehöll tala-prov för två elever och jag fick vara med som åhörare, samt diskutera "resultatet". Det betyg som läraren satte, stämde överrens med hur även jag uppfattade prestationen. Ganska kul att få vara med "som en liten fluga i taket" (dock en väl synlig sådan, i detta fallet) och delta i processen.
Strax ska jag bege mig på en biltur till Töreboda, för att plocka upp maken som kliver av tåget där ikväll, efter sin vistelse i huvudstaden under några dagar.
Får väl ta en koll på vad fru And håller på med också, innan jag åker. Nu har hon för tredje gången flugit upp på taket.......
Tror faktiskt att hon försökte visa att jag är här nugenom att flyga förbi fönstret, där jag sitter vid datorn och har så gjort, under en längre tid. Hon vart väl otålig helt enkelt.....
För övrigt har jag börjat plocka iordning föremål till söndagarnas loppis i lanthandeln, som de startade förra helgen, då jag var bortrest. Ska nog åka ner och rigga upp mina bord och lite annat imorron, mellan skolan och Uppåner-festivalen med Jill Johnsson-konsert, dit jag ska gå med mina Skövde-symöteskompisar.
 
Bröd till förrätt och nu solroskärnor att leta efter i gräset som efterrätt.....
 
men hallå! ......jag vill också ha ju......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0