Firandets baksida.......

Visst är det gott med sill, nubbe, Jansson, jordgubbar osv., men man (jag) äter ofta lite för mycket och "systemet" protesterar en aning mot blandningen, iallafall mitt. Nu är det inte baksmälla jag talar om utan halsbränna och buller i magen, typ den där monologen som Magnus Härenstam körde ("Verkmästar'n i magen") om ni kommer ihåg den. Ja kanske inte riktigt sååå illa, men nåt åt det hållet.
Dock begränsar det inte dagens agenda, utan håller sig sådär lite i bakgrunden som en "extra krydda" bara.
Tvättmaskinen har fått ett uppdrag, snapsglasen är diskade och inställda, frukosten aväten på trappan även idag, dock solo. Maken tyckte det verkade lite kallt och valde fåtöljen vid sin dator istället. En aning trädgårdsrensning (med betoning på en aning) är utförd, fru And har fått solrosfrön och jag smälter sakta faktum, att även England är förpassat ur VM-fotbollen precis som Spanien.
Här infinner sig då ett "vacuum", vem ska jag nu hålla på? Det lutar nog åt Holland tror jag, eller möjligen Uruguay eller Chile......
Ska strax assistera tvättmaskinen, för att sedan ta en tur ut till Sörgårdens Inredning & Loppis och höra hur det blir med marknaden i Forsvik nästa helg.
Det verkar vara på bana, så bara att fixa de praktiska förberedelserna nu då och hoppas på bra väder.
Apropå inledningen.... när det blev dags för middag fick det bli resterna från igår, dock utan nubben, vilket kanske dämpar effekten av påföljderna något. Smakade lika bra idag kan meddelas.......
Kom också precis på att det bara är lördag och följdaktligen en lotto-dragning att se fram emot. I onsdags blev det 21 kronor, men bättre upp idag tror vi....... än sålänge.
 
Frukost i det fria, med saltgurka på mackan, ...mmmmmmm.
 
Midsommaraftonens kvällsmeny.....till fotbolls-VM på datorn.
 
Utflykt till Sörgården, där hönorna hade "rundabordskonferens" mellan stolarna....
 
Bilen har fått en ny reklamskylt....
 
Det får duga sålänge, ny dekoration till skjulets fönster. (minus fotografen då förstås)
 
Fina färger i krukan vid slänten.
 
Vad säger ni grabbar, ska vi kolla läget?
 
Gängkrig orkar vi inte med......finns ju inget att slåss om.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0