Information hela dagen lång......

Först ringde doktorn och meddelade att: Det inte var några anmärkningsvärt höga värden på övriga prover (förutom sänkan då), men det var väl lika bra att jag kom ner, så han fick titta på tanten och skavankerna, live så att säga.
Blir därför ett besök på onsdag......
Sen var det kommuninformation (på Bäckliden) till alla som skulle vikariera inom vården i sommar. Började med en massa lyftteknik och dylikt som inte var relevant, vare sig för mig eller en annan av tjejerna. Vi ska nämligen jobba på "Juventus" (med ensamkommande flyktingbarn) båda två.
Dock var det olidligt varmt därnere i gamla fullmäktigesalen, så vi satte oss utanför en stund och pratade om det schema som jag fått hemsänt.
Efter lunch (som fick bli en korv med bröd) var det lite mer om bestämmelser och rutiner som gäller allmänt och därefter en sittning med respektive chefer. Här gick tiden väldigt fort, vi satt t.o.m. längre än sluttiden.
Det verkar väldigt intressant och då det är precis nystartat, får vi ju nästan vara med från början som lite pionjärer.
Alla barn hade nu anlänt till boendet och på måndag ska vi göra en arbetsdag bredvid den ordinarie personalen, för att bekanta oss med allting. Ska bli kul.
Ett brev från Arbetsförmedlingen, gav mig godkänt på maj-rapporten (tog lite tid) som jag sände för 2,5 vecka sedan. Kanske nya rutiner att ingen får nån feedback på aktivitetsrapporteringen förrän deadline passerats (14:e varje månad). Dock fick jag i förra veckan snabbt mailsvar på en annan "sommarjobbsfråga".
....och nu börjar Tyskland-Portugal, vilken jag har för avsikt att titta på, medan maken väljer Fagersanna-match.
 
"Valda" delar av anställningsavtalet och det "kryptiska" schemat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0