Jobbdag.......

Dags att åka till jobbet igen och här brukar dagen börja med en promenad, tillsammans med den fyrbenta vännen i stugan. Nu blåste det en hel del och regnet hängde lite i luften, men det var inte kallt och det våta stannade i sina moln.
Sen följde lite fika innan det var dags för dagens andra göromål. En liten regnskur kom det till slut, men då var vi under tak och den blev inte långvarig.
Inte för jag vet vart dagen tog vägen, men plötsligt var det dags att sluta, in i bilen och nu är jag redan hemma igen.
Lite spridda skurar verkar det som att vi får leva med idag och nyss regnade det även här, men nu skiner återigen solen.
Blåsten har avtagit något och fru And har varit envis med att klampa runt på altanen, ihärdigt kacklande. Maken hade (precis som jag innan jag for till jobbet) utfodrat henne, men det verkar som om hon inte är helt nöjd ändå.
Dock drog hon ner till sjön för en stund sedan.
Nu ska jag ladda med en platt persika och sen börja "riva i hantverket", för att ha god tid på mig att välja vad som ska med till Forsvik nästa helg. 
Får sedan ladda för morrondagens gå bredvid-jobb på arbetsplats nummer två (eller ett?). Lite fotboll finns det väl också att hänga ögonen på en stund......
Undrar om mina "loppis-kollegor" sålde nå't åt mig idag, förresten?
 
Ett ensamt kreatur glodde på oss då vi passerade......
 
....och en häst ville hälsa, men vare sig jag eller min fyrfota vän nappade.
 
En hel hage full av ängsblommor gick vi också förbi......
 
... och en traktor körde om oss, för att sakta försvinna bort i fjärran.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0