Kunde inte låta bli.....

....att klippa gräset iallafall. Det såg sååå inbjudande ut framåt niotiden och det tar ju bara en halvtimma. Rätt skönt att ha det gjort också, då det var lagom varmt att "jaga runt maskinen" sådags.
Nu är det bara att mentalt ta tag i gymbesöket som är lite "overdue". Det kanske kan bli spontaninspiration efter lektionerna imorron, bara jag kommer ihåg att ta med ryggsäcken med outfiten.
Somna till TV-programmet Benidorm på 7:an ska nog gå bra, efter workouten i trädgården. Håller tummarna för att armen inte får något dumt återfall nu bara.... 
Nej till gymet kom jag inte idag, men väl på en tur till mor en stund efter skolan. Det skulle ju göras det också och (peppar, peppar) armen var lite stel imorse, men nu mitt på da'n känns det riktigt bra. Så imorron efter skolan, är det inte mer att be för, utan bara att ta sig i kragen och besöka gymet.
 Har varit hemma en liten stund nu och hunnit göra kålpuddingsås till middag, som var helt ok. Nu blir det ytterligare en tur till centralorten, till second hand som precis har öppnat och sen upp till Hörnebo med kassar från dottern i Stockholm till bonusdottern däruppe. Blev lite skor och kläder över i flytten tydligen.
Men först ska jag förnya mitt eget lotto och köpa TV-tidningen. Kan ju hoppas på lite vinster, så det inte blir så dyrt....för nå'n storvinst finns det inte.
Nu kom herr And och pockar på uppmärksamhet, så jag får väl serva honom innan jag åker då......
Inget hittade jag på second hand idag, men en kopp kaffe fick jag i Hörnebo vid leverans av "stockholmsvarorna".
Hemma väntade sen fru And och regn. Ingenting att göra åt, men bra att jag klippte gräset igår. Vad beträffar And-damen, så har vi haft en batalj om altanen igen........tror jag vann. 
 
Bjuder på en blomkavalkad från trädgården idag.....
 
...... i häftiga färger.....
 
...och välmående av vattnet som just nu kommer ner.
 
För det kan ju inte vara sol varje dag, eller vad säger du? .....som fattar "nada" .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0