Lite mör.....

....efter två och en halv timmas nonstop-körning från Västerås, nu i eftermiddag. Sol och varmt och svårt att hålla sig vaken, men eftersom jag satt vid ratten och ingen annan var med i bilen, fanns bara ett alternativ: Fullt fokus och nu är jag hemma igen. Maken och äldsta barnbarnet fick ta tåget till Stockholm, medan övriga i hans familj åkte bilen tillbaka till flyttröran, efter en liten andhämtning med Västeråsbröllop.
Vilket vi imorse deltog i lite grann, då vi först var nere på ordinarie hotellfrukost, för att nå'n timma senare göra en repris till bröllopsbrunchen.
Det vankades en hel del att välja på, men jag höll mig själv i ganska strama tyglar, med övervägande frukt och grönt. Dock slank det ner en smörgås och ett kokt ägg, samt några baconskivor därtill.
Lillebror koncentrerade sig på apelsin/äpplejuice (blandat) tre glas till frukost och minst tre till brunch, resterande mat åt han bara fragment av (förutom två skivor vetebröd med "gojs" på). Storebror fixade sig (som efterrätt) till frukosten en bautavåffla, som bara inte fick plats. Han var tvungen att ge upp efter halva.
Föräldrarna ringde medan vi satt och åt, för de saknade sina barn, så vi gick upp till rummet och bytte. Två busgrabbar mot en halvsovande lillasyster, som vi fick behålla en liten stund, innan storebror saknade henne och kom tillbaka.
Medan vi (som var kvar i stan) väntade på att tåget skulle gå (16.35) åkte vi runt lite och då vi inte ätit så mycket (hm....) blev det en glass var vid hamnen, medan vi kollade skärgårdsbåten Elba. Sen åkte vi bilen ut på Björnö, där fanns en fin sandstrand precis bredvid en camping, som vi satt och tittade på en stund. En tur ut till flygplatsen för och se om det var nån ruljans där gjorde vi också, men den var helt stängd.
Så hamnade vi slutligen på en pizzeria för att äta lunch och sen fick dom klara sig själva, för jag körde och släppte av dom vid tågstationen runt tre och påbörjade min återresa mot Fagersanna. Maken ska ta tåget hem på onsdag hade han tänkt, om det finns några sista minutenbiljetter vill säga.......
Tills dess ska han gräva i Kungliga bibliotekets arkiv...... hade han tänkt iallafall.
Slutligen kan sägas att den alkoholfria ölen som i evigheter tagit upp plats i kylen, nu är åtgärdad.......
 
Apotekarebron över Svartån, med alla sina "fastlåsta" kärlekar.
 
...men inte mycket slog skoputsarmaskinen i hotellfoajén, som underhållning.
 
Trötta var dom allt, för vi var faktiskt både vakna och uppe långt före dom idag.
 
Tre våffelvaktare....
 
Kvalitetstid med mormor......tjena!
 
...men det löste sig när storebror kom.......
 
.... med nappen.
 
Kanske värt att smaka på, för nu har ju mamma tagit en sån också.....
 
Elba påväg in i hamn, med åskådare.....
 
"Mitt i skogen" på Björnö.....
 
...och här är en sandstrand vid Mälaren, på samma ö.
 
Fler fordon var ute och luftade sig idag.....
 
....pizzerian hade en fin väggdekoration, maten var också bra.
 
Reklam och alkoholfri öl.....på agendan.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0