En aning korkade.....

...är dom allt, änderna. Igår hällde jag ut en hel fomfranska och lite till nere i slänten, skuret i tärningar. Detta på grund av att inga änder visat sig den senaste veckan och brödet började anta en grönaktig färg, där i påsen. Gick inte att vänta på dom längre alltså, så kaj-gänget fick fredagsparty.
Nu idag så kommer plötsligt hela horder med änder och landar i trädgården, men då fick de nöja sig med att få fågelfrön. Vet inte vart de har hållit hus, men nu verkar de ha "flygövningar" både kors och tvärs här över Fagersanna igen.
Dessutom har (för andra gången denna veckan) två svanar passerat mitt "datafönster". Det ser både rogivande och majestätiskt ut, där de flyger i sakta mak, nästan som slow motion.
Efter intagen frukost (youghurt och rullmacka med kaffe) blev det sedvanlig lördagsrutt. Det vill säga först second hand och sedan en tur till Hörnebo för lite kaffe med tjat. Idag fick jag även med en del tyger och garner hem som jag ska gå igenom, innan "överskottet" transporteras till just second hand. Därtill fick jag även en födelsedagspresent i form av presentkort hos second hand. ("Handy"!)
På hemvägen stannade jag till hos sonen för att leverera "doggybagen" med chilisåskassler och även han hade köpt en present till sin gamla mamma, en kasse "Rusta-garn" i Oskars färgvalsblandning.
Fanns lite mat att värma på hemmavid och sen har jag sökt några jobb, trots att det är helg. Överambitiös?? nej skulle snarare kalla det flexibel, men aktivitetsrapporten för februari får vänta tills imorron, eller måndag.....
Man kan ju inte bara ägna sin tid åt nöjen här i livet, utan behöver göra något nyttigt också.
Dricka kaffe, titta på Premier League-fotboll och sticka, så till fåtöljen "med språng".
 
Hey we're back, as hungry as ever......
 
In for (crash-) landing.....
 
En trött buss, fick åka "taxi", vid Fågelviksleden.
 
En kasse full av "nöjen" som synes, ramlade jag på idag..... dock inte ämnad för mig.
 
Sonen med sin (något smutsiga) ögonsten, påväg till Skövde för shopping.
 
Nu blir det "gratis"( för mig i allafall) att handla på second hand, några gånger framöver.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0