Framför flera fina fredagar......

Favoritdagen i veckan är här och det vore inte fel om det fanns två såna i varje vecka. Iallafall av den varianten som vi har begåvats med idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är en skön vårvärme som möter en då man kliver ut genom ytterdörren. Sen blååååser det inte heller något nämnvärt.
Dagen startade med sovmorron, sen kaffe och en macka innan det var dags för kort-dag i skolan. Efter detta blev det en tur på torgets fredagsmarknad med inköp av ett nystan garn i neon-orange färg (för det kan vara bra att ha!). Och inte kunde jag passera ståndet med blommor utan att handla, men bara några stycken.
Lite förnödenheter blev det därefter och sen gick det inte att dra på det längre: Gymbesöket!.
Resonerade allt lite fram och tillbaka med mig själv, men idag vann det bättre jaget och nämnda besök är nu avklarat, precis som dusch nummer två för dagen.
Då tar vi oss an middagen.......
Jaha och så ringde det om ytterligare semestervikariejobb..... kan ju varken säga bu eller bä till något, som det nu har utvecklat sig. Visst är det positivt att det äntligen händer lite, men en from önskan om lagom är tydligen "out of the question". Här gäller allt eller inget att "hitta rätt lösning på", den kommande veckan.
Positivt javisst, men turbulent samtidigt.......
Hursomhelst, så var det väldigt skönt att sitta på glasverandan med alla dörrar öppna, i solen och fika.
 
Bra att ha-nystan.....
 
Fika-kompisar, förutom maken.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0