Kort-kort och loppis-förberedelser...

rnovmorron och kort-kort dag i skolan, bara en ynka lektion idag. Tur var väl det, då jag slarvade igår och blev sittande vid teven och såg flera kriminal-serier låååångt in på småtimmarna. Självförvållat och med sovmorronen i åtanke, men lite segt att gå upp måste jag ändå medge.
Blåsigt men soligt bjöd vädergudarna på och fredagens återkommande torghandel fanns på plats, om än utan presenningstak på grund av den kraftiga vinden. Hittade lite smått och gott (dock ej ätbart), samt försåg mig med en väl tilltagen mängd påskliljor till trädgården.
Är ju lite av en "påskliljoman" och konsumerar varje år vid den här tiden en ansenlig mängd av dessa. Man blir glad av att titta på dom, iallafall jag.
På hemväg shoppade jag även mat, detta i Fagersannabutiken ("Handlar'n" numera). Ägarna firar i helgen två-årsjubileum och ska ställa till med diverse jippon med anledning av detta, bland annat "Loppis på lagret".
Så eftersom jag ska delta i detta event, var det hög tid att ta tag i och förbereda allt som ska med dit.
Maken fick hjälpa till att transportera och bära in allt därnere och nu är det på plats inför morrondagen. Klockan 10.00 öppnar både affär och loppis. Välkomna dit!
Resten av kvällen är det chill som gäller och vilande läge, framförallt för en ganska trött rygg......
 
Här var jag och handlade.....
 
....en ansenlig mängd, mestadels påskliljor.
 
Solen glittrade i den nyrenoverade klockstapelns tak, mot en klarblå himmel.
 
"Monterat" och klart för transport......
 
...samt ägghattarna upplagda på fat....
 
.....och här är alltsammans på plats hos "Handlar'n i Fagersanna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0