Resan.....

Större delen av lördagen och bra bit in på söndagsdygnet, ägnade jag mig åt att resa. Detta i sällskap med en f.d. arbetskollega, som också tyckte att det där med lite mera sol lät bra och hakade på.
Först bilresa till Landvetter, därefter en väntan på avfärd, som var ca halvtimman för sen. Vilket föranledde ännu senare ankomst till destinationen, kö vid hyrbilsdisken och därefter ett letande efter rätt bil. Tjänstemannen(kvinnan) hade nämligen skrivit fel parkeringsficka på handlingarna, men vi hittade vårt fordon några platser längre bort. Sen var det väl bara att dra iväg klockan ett på natten, men se ljuset var lite svårt att hitta där i mörkret och det var ju helt omöjligt att ta sig nånstans utan detta, så bara lugn och fin....
Slutligen kom vi iväg och trots att jag åkt sträckan många gånger är det inte lätt i detta becksvarta mörker och fel får man bara inte åka under dessa förutsättningar, så fortsatt lugn och fin gällde,
Dock tyckte nog inte medtrafikanterna som kom ikapp att vi hade den bästa bilkörar-strategin, men skit samma, inte vårt problem.
Framåt halv tre kom vi isäng, med väckarklocka satt på halv nio för avfärd i större sällskap till en ny marknad. Ny för oss iallafall. 
 
En fika innan boarding.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0