Tillbaka i "ekorrhjulet"......

Jämfört med gårdagen blev det rena rama sovmorronen idag, trots att väckningen var satt till 07.00. Men då allting här i världen är relativt, så var det tre och en halv timmas mer sömn än föregående natt.
Sen lade jag mig väldigt tidigt även denna kväll, (redan runt nio) mör efter en lång resa tillbaka till verkligheten.
Men det första som mötte mig i klassrummet var en av eleverna, som direkt sa :"Jag har saknat dig", varpå nästa elev kom fram med ett stort leende och skakade hand och sa samma sak, fast på engelska: "I have missed you". Här blev det då tillfälle att ge en spontanlektion och översätta hennes replik till svenska.
Även om jag gärna stannat lite längre i det soliga klimatet, känns det väldigt bra med äkta, uppriktig värme av detta slag också. 
Trots att det var kallt och regnade ute, fann jag mig alltså tillrätta i den vardagliga lunken tämligen snabbt igen och sörjer inte solen nämnvärt. (Jo lite kanske, om jag ska vara hundra procent ärlig....)
Efter dagens lektioner var det dags att personligen infinna sig på Arbetsförmedlingen för "den månatliga avbockningen". Då jag kom dit var "jobbrum" dock inställt, utan att meddela oss berörda över huvud taget. Det satt iallafall personal på plats och då jag ifrågasatte detta, fick jag till svar att ansvarig blivit sjuk och sen låg det ett block på en bänk där man fick skriva sitt namn, som bevis på att man ändå varit lydig och varit där.
Ska man skratta eller gråta, åt denna "dagisbehandling" av vuxna människor? 
Jag väljer att inte låta mig störas av eländet........än sålänge och lägga min energi "elsewhere".
Det var även hög tid för att prova blodtrycket i självbetjäningsrummet och lägga lapp till doktorn. Vad man nu ska tycka om det. Provade i maskinen två gånger och fick väldigt olika resultat, det ena inte så bra och det andra "godkänt". Hur tillförlitligt kan då detta vara som underlag, att eventuellt starta en medicinering på......
Lär väl få ett brev från doktorn så småningom, ska bli intressant.
Mat till det stackars svältande kylskåpet var nästa uppdrag och sonen dök upp där, för att låna min bil som transportmedel till skroten. Han fick sedan som tack bära ut kassarna vid återkomsten och ville gärna förevisa sin ögonsten, en inte ny men nyinköpt sportbil. Mamma fick även åka med en sväng runt kvarteret.
När jag sedan hemkommen som bäst matade kylskåpet, dök sonen återigen upp för att hämta en pryl hos far sin (till nämnda bil) och tackade då ja till köttfärssås med spagetti.
Resten av eftermiddagen har ägnats åt internetbank och annat "administrativt" skoj. Nu ska jag försöka hinna färdigt resten av uppackningen, så resväskorna får vila....till nästa gång.
Norwegian hade visst ny rea nu, på flygbiljetter.......
 
Såhär ser den ut, sonens nya bil......
 
.....och här får jag åka premiärtur, ända bort till Anderstorpsvägen och vända.
 
.....och han ser väl inte direkt ledsen ut, i sin "nya leksak".
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0