Flygareda'n.......

Har ingenting emot helgdag mitt i veckan och idag är det dessutom fortfarande fint väder. Det blåser lite, men inget som stör. Visst blev det sovmorron, men inte så särskilt länge.
Passade sedan på att ta alla påskliljelökar jag sparat (efter att de blommat klart) och bege mig ner i slänten som är nyfriserad. Det var nästan två hinkar fulla och nu är de förpassade lite varstans därnere, för att förhoppningsvis återuppstå i blomning till nästa vår. Ja, jag håller på att skaffa mig ett eget litet "Fagerås" och det blir mer för varje år, som tittar upp.
Maken kom och krattade undan lite gräs och grenar därnere och staplade veden vi fått från tallens vinteröde, i en fin liten hög på baksidan av skjulet. Lagom mycket att fixa en korvgrillning eller två av framöver.
Så helg det är, får tvättmaskinen jobba iallafall för vi ska ju på utflykt till Västerås på lördag. Maken behöver dessutom lite mer ombyte, eftersom han fortsätter till huvudstaden för ett par dagar direkt därifrån.
Vi får se om vi åker nånstans senare idag och tittar på någon av de begivenheter som bjuds i närområdet: Loppis i Tibro, marknad i Hjo och till kvällningen cruising, också den i Tibro. 
Nu börjar det dock bli time för att banka fläskkött, till schnitzlar hade jag tänkt, med mycket grönsaker till. (mig iallafall)
Sonen dök upp för att nyttja vår tomt till biltvätt, så han kan "cruisa" i en skinande ren sportis på sta'n. Duschen tycker att jag ska hälsa på och det är ingen dum idé, före kaffet på maten......
 
Det fixas lite varstans, både grannen och "båtfolket"....
 
...så också maken, han fyller sin tunna.
 
Till korvgrillning
 
I den numera spretiga, lite glesa och inte så tilltalande tallen, satt iallafall en talgoxe och sjöng.
 
Färdigbankad, panerad, tillagad och uppäten......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0