Inte hjälpte väl det......

....att skratta åt armen, den "lever sitt eget liv" iallafall. Pendlar mellan att vara ganska bra till mycket sämre igen och fortsatt rörelsebegränsad. Maken hade varit ute på en liten promenad medan jag var i skolan idag, men tycker inte att det går tillräckligt fort framåt för läkningen. Han tänkte ringa Naturläkaren för att få lite akupunktur, som han hört på byn kanske kunde hjälpa. "Beställ tid åt mig också", sa jag då.
När vi kollade upp var det tyvärr ingen telefontid förrän på fredag nästa gång, så bara att leva på hoppet tills dess och sen får vi se om vi kan få lite hjälp med motsträviga kroppsdelar, därefter.
"Surt sa räven om rönnbären", är väl ett ganska passande ordspråk i sammanhanget.
På skolan fick vi en ny elev till gruppen idag och på skolledningsmöte igår hade det bestämts att nya gruppindelningar av befintliga elever också ska göras ganska snart, fick jag information om. Ja det enda man kan vara hundra säker på här i världen, är ju förändringar......
Nu berör väl inte det mig, men man har ändå lärt känna de flesta ganska bra nu och det är lite tråkigt att inte träffa vissa så mycket framöver. Sen är det lite olika skala"livegenheten", (om ni hänger med i mina tankesvängar) jag sitter fast i fas 3 medan dom är fjättrade av det svåra svenska språket. Vem har det värst, kan man undra egentligen?
Svaret på den frågan finns inte, eftersom det är omöjligt att jämföra äpplen och päron, så ingen idé att fundera på det och inte blir det roligare heller.
Regnar gör det även idag och ska så tydligen fortsätta göra i flera dagar till, om prognosen stämmer. Kan man inte heller göra något åt, bara att "gilla läget".
Tillbaka till livets väsentligheter då, Sanna Nielsen gick till final i Eurovision Song Contest. Ja det är ingen dålig låt, men ingen dunderfavorit i min värld (som Louise Hoffstens förra året). Och det hade nog varit roligare att se hur "Busy doing nothing" hade klarat sig, eftersom den är lite annorlunda.
Och ikväll får jag och hela Liverpool heja på Aston Villa, så får vi se om det hjälper........
 
I brist på annat, kör vi lite Ia i repris.......
 
..... nya varianter (har några att ta av).....
 
...eller också får jag bara sluta ljuga och äta upp mina godishönor. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0