Klämdag.....

Att vara "ledig" en klämdag är inte vad jag normalt är van vid efter många år i servicebranschen, men kanske att man ska ha någon liten fördel av att vara arbetslös (hahaha). Som alltid vill det ju till att hitta guldkornen och det positiva i alla situationer och till slut blir det lite av en sport, att leta efter dom också.
Nåväl, ingen skola idag, men leta jobb (som inte finns) på internet, går ju att göra dygnet runt.....
Eftersom det också är fredag, fick det bli en tur till torget och köpa några blommor, till. Det får plats hur mycket somhelst av den varan i vår trädgård, verkar det som. Nu är det ju billiga varianter de flesta där, så särskilt dyrt blir det inte. En hundring kostade kalaset idag.
Sen fick jag skjutsa sonens jacka, som "fått sova ute" i en stol på förstutrappen (hela natten), till "husse" som befann sig på jobbet. 
Blommorna gick fort att få på plats, men det finns ytterligare "hål att fylla", så det blir en tur nästa fredag också.
Till middagen fanns rester att äta upp och nu lite sista minuten tvätt i maskinen. Sen blir det att packa inför Västeråsfärden imorron och möte med barnbarnen och deras förmodade trötta föräldrar, som precis har genomlidit ytterligare en flytt. Den sista på ett bra tag, får vi innerligen hoppas och att de nu kommer att trivas på Kungsholmen.
I huvudstaden befinner sig också bonusdotter med sambo (på Gärdet) för att se Metallica live, vilket åtminstone hon har längtat efter länge. Sambon är inte så förtjust i att åka till "fjollträsk", men nämnda evenemang måste ha uppvägt den nackdelen får vi förmoda.
Hoppas nu att det är till belåtenhet och att det inte är party-party-party 24-7 i Hörnebo.......
Men det tror jag inte.
 
Gårdagens avslut......
 
.....och vägdikenas färgprakt just nu.
 
Sabotage.....var har ni gjort av vattenskålarna?
 
...men grabbar, allvarligt! dom står ju här nu istället, hur svårt kan det va?
 
Vem fick vad?.....
 
...och vilket var godast?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0