Stadshotellet i Västerås......

.....med två tidvis "sjövilda" barnbarn som inte vill lämna hotellrummet, nu när vi äntligen har kommit upp hit. De har aldrig sovit på hotell förut så det är väldigt spännande och fyra sängar finns det att"prova".
Innan vi kom så långt sa vi hej till brud och brudgum nere i foajen, som precis kom från sin fotografering. Det är en handbollskompis till dottern som firar bröllop och strax anlände även den mer än flytt-trötta Stockholmsfamiljen och "lämpade över" de två busbröderna. Lillasyster verkade inte bekymrad alls utan fortsatte sova sin skönhetssömn, däri bilstolen.
Vi fick ett uppdrag, att handla byxor till storebror, då det var kris, för lagret hade kommit på "villovägar" i flytten. Vi startade dock shoppingrundan på torget, med inköp av platta persikor och smultronjordgubbar, innan vi fortsatte till en tacobar för lunch åt mormor och morfar och lite snacks till bröderna som nyss ätit hamburgare.
Sen hittade vi ett COOP där det blev köpt lördagsmys, i form av cola, bullar, godis och chips.
Fikat har vi nu gjort och förslag har lagts av oss gamle, att ta en tur till på sta'n ....eller nå't, men grabbarna är aningen svårflörtade. Ligga i sängen och busa. samt titta på TV är all underhållning de tycker sig behöva.
Därav lite tid till detta ljug, då jag redan har provlegat sängen och gett mitt godkännande angående kvalitén.
Vi får väl se om vi kan lura med dom ut, för solen skiner......
 
Brud och brudgum......
 
Ia är relaxad....
 
Fruktutbudet var imponerande på torget utanför hotellet.
 
Det är komplicerat att putsa fönster, fascinerande att titta på.
 
Fikat är serverat......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0