Svettigt, soligt och "lång näsa"......

Ibland går det inte helt enligt planerna, så någon Lottovinst blev det inte. Men istället ringde min hårfrisörska och sa att hon hade tid att ta sig an mitt vildvuxna oregerliga hår, som egentligen inte hade avtalad tid förrän på tisdag nästa vecka. Det kändes som en vinst det också, då det i rådande väderlek förorsakat mig att "svettas som en gris" och det är inte roligt, tro mig.....
Nu är jag i allafall av med kalufsen, men svettigt blev det väl ändå, eftersom det idag är ännu varmare än igår. En klar förbättring känns det som i allafall.
Idag var jag sedan förberedd på att vara alldeles själv med eleverna, nu får/ska jag ju inte vara vikarie eller över huvud taget göra något vettigt, men vem bryr sig?
Jag är väldigt medveten om vad reglementena föreskriver på arbetsmarknadssidan (inklusive fas 3) och om bara hälften hade varit av rimlig karaktär, fungerat och varit logiska, skulle det ha "underlättat" betydligt.
Men om vi ska återanknyta till grisarna en stund......så "S'a ju ente greser ha roli't" och då är det ju alldeles lysande med dumma regler.
Och om man här spelar dummare än man är, (alternativt:så dum som dom tror man är) kan man ju "komma undan" med nästan vad som helst. Som till exempel att faktiskt lära några svenskstuderande invandrare både ett och annat ord, samt lite grammatiska regler, även vid avsaknad av behörig lärare.
Man får inte vara dum........och nej jag känner mig inte ut-nyttjad bara nyttjad.
Sen dags att shoppa trosor på kampanj, Sloggi hade sin återkommande sådan: Ta 3 betala för 2, som jag varje gång utnyttjar. (haha)
Köpte faktiskt lite jordgubbar också idag och dom smakar nog bra i solskenet på altanen, med lite glass till.
Jag provar........
 
Altanen nästa......
 
Sloggitrosor........och en kjol, blev det hos Katarinas i Tibro -vid torget.
 
Hyfsat varmt på altanen......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0