Vardag och mera skit.......

Jodå helgens gäster landade ordentligt hemma i Stockholm under gårdagskvällen, men hade under vägen kommit på att en svart jacka blivit kvarglömd. Det brukar nästan alltid vara något, som kommer på "efterkälken" vid visiterna, men det är ju inte så konstigt egentligen. Mycke' prylar ääär det ju.....
Bara en jacka får väl anses godkänt. Vi brukar ibland kontra med samma fenomen, då vi är på visit hos dom. Det värsta var väl för något år sedan då vi glömde min dator......
Nu var detta före Bloggens födelse, men nog så obekvämt ändå.
Som sagt "back to normal" och skola som vanligt. Det var nog fler än jag som hade "inskolningsproblem" efter helgerna, men bara att bita i det sura äpplet och get back on track.
En av grabbarna hade varit och spelat fotboll med Fagersanna under söndagen, så efter rapport från maken/coachen kunde jag gratulera honom till det första gjorda målet för hans del, i Fagersannas färger.
Herr och fru And har ju bara sporadiskt ärat oss med sina visiter under helgfirandet, men idag var det "back to business" igen, även för deras del. Vilket för min del innebär att det är städning av skithögar minst tre gånger om dagen, då de väljer att inte förstå altanförbudet (som vanligt).
De är dessutom så korkade att de inbillar sig kunna spara på maten, ta en tupplur och sedan tro att det finns nå't kvar. Men måsarna är inte dumma, inte kajorna heller för den delen, utan så fort änderna vänder ryggen till (och jag inte står där övervakande) försvinner provianten i ett nafs.
Maken har låtit meddela att han ska på fotboll även idag, FIF spelar A-lagsmatch i division 6, borta. Det gör även Liverpool (i en helt annan liga), så jag bänkar mig framför TV:n vid niotiden och håller tummarna för att de slår Crystal Palace, på just bortaplan. Norwich skötte sig för övrigt bra igår, de norpade en poäng av Chelsea i en 0-0-match.
Rätt åt arrogant-Mourinho.....och nu är dom i praktiken inget hot längre.
 
Tackar!!!
 
"Party-crashers"......
 
.....som snabbt och listigt drar iväg efter välförrättat värv.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0