Första gången......

Vi blev väckta av sonen idag via telefon, för han ville ha skjuts för att hämta bilen från reparation. Nu får vi hoppas den går igenom ombesiktningen. Hans far fick utföra transporten, medan jag sakta masade mig upp och stoppade i mig något till frukost.
Sen var det inte mycket mer att be för, utan bara att starta fönsterputsningen, innan jag också åkte till centralorten, för en del inköp. Fiskaffären fick åter en påhälsning och förutom färska räkor och räksallad köpte jag två pilgrimsmusslor. Har aldrig smakat nå'n förut, så nu blir det att testa nå't nytt till "förrätt" ikväll, då vi ska ha "pil-pil".
Har också plockat fram alla adventsdekorationerna och städat lite här och var, samt hivat iväg en del skräp (men det finns ack så mycket kvar, att riva i och sortera ur. Men steg ett är att börja och det är taget.
Har också startat packningen av utrikes julbrev, efter att ha spenderat pengar (big time) på emballage och porto. Visst man kan avstå från att sända, men jag vill skicka "svensk jul" till släkt och vänner, lite varstans i världen.
Det känns som lördag, men jag vet att det bara är fredag......
Har dock packat allt till söndagens julstämning på torget, ska bara bäras ut i bilen imorron.
Fick också tre pip om jobb veckorna framöver, som jag tackade ja till. Men sen kom ett fjärde pip med förfrågan om att jobba hela julafton också. Då sa jag för första gången nej, med motiveringen att jag ska jobba hela juldagen och ända fram till förmiddag på annandagen. Men nästa år går det bra, för då firar vi julafton i Bergs-släkten en annan dag än den 24:e december.
Iår är det full tjänstgöring för Inga i köket på Sågvägen på julafton, med sedvanlig (oplanerad) powernap till Kalle Anka.
Nu ska jag laga kvällsmat och sen är det IDOL och inspelning av "På spåret" som gäller. Livet är lite körigt, eller hur??
 
Inköpt på Polen-resan. Urdrucken igår. Smakade INTE illa. Kan rekommenderas.
 
Det luktar gott i badrummet....vilket är dessas förtjänst. (och fortfarande ute i fönsterlådan blommar pelargonerna.)
 
Någon har arrangerat fruktskålen, det är inte jag.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0