Lördagsjobb.....

......blev det ju med kort varsel bestämt igår. Vädret "höll sig i skinnet" dvs. mulet men regnfritt under morgonens hundpromenad i skogen. Sen har det varit sedvanliga hushållsgöromål på det, fika och dillköttsätande till lunch. Hemma i huset igen och trots en kopp nybryggt kaffe är det lite sega ögonlock.
Mörkt ute har det ju också hunnit bli, så det påverkar väl energin en aning. Ikväll hoppas vi som vanligt på gynnsam lotto-dragning följt av diverse annat tidsfördriv.
Innan dess kanske jag ska återställa köksbordet till "ursprungsskick", då jag igår ställde upp alla alster för en provskyltning. Men vid närmare eftertanke får det nog stå till sig ytterligare nån dag, om jag skulle få nån annan snilleblixt över formateringen......
Mycket på burken ikväll, tur att det finns inspelningsmöjligheter. För det vore ju förfärligt att behöva välja och avstå något. Fotbollen ska jag se live medan "Så mycket bättre" och "Downton Abbey" får bli lagrat i systemet och ses på som "efterrätt". Lär nog inte hitta sängen före ett inatt idag heller (surprise!)
Till detta serveras förutom tilltugg i någon form, givetvis handarbete att pyssla med.
Men nu krävs ytterligare en kopp kaffe för att "keep me going" så att säga.
.......och i Stockholm har bröderna Bus åkt skridskor i Kungsan idag, för det har morfar lagt upp bevis på, på Facebook.
 
Gårdagens brickmeny till Idol.....
 
De inköpta hyacinterna i badrumsfönstret, med pelargonerna fortfarande i blom utanför i fönsterlådan.
 
Provexponering åt vänster.......
 
...... och åt höger.
 
Presumtiva julgranar??
 
Pinnen smakar bra....kommer sen.
 
Men vad snällt....bara till mig?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0