Möbelauktion......

....anordnas det på Alla Helgons dag, av Tibro AIK. Det är ett återkommande evenemang som drar mycket folk och är man i behov av möbler, kan det löna sig att ropa in något. Dock får man som auktionsdeltagare vara utrustad med ett väl tilltaget tålamod, om man ska vänta ut sitt föremål. Det tar som bekant ett tag att beta av några hundra utrop.
Vi hade fått för oss att titta efter en lite mindre skrymmande soffa, (än den vi har i dagsläget) men hittade inget högintressant på auktionen. Bredvid finns dock två stora möbelvaruhus och det var ju läge att kolla av vad dom hade att erbjuda, när vi ändå fått "tummen ur" och kommit iväg....  
Vi hittade några alternativ som kan vara intressanta, men vi får ta en funderare på hur vi ska göra. Bråttom är det ju inte......
Mat behövde också inhandlas, för att sedan snabbt ta oss hem och köra med Inga. Det blev kålpudding idag, biffar till imorron och pajfyllning att fortsätta matlagningen med framåt kvällningen. Sen fanns det två svarta bananer som ville bli kaka, när ändå ugnen var igång.
Liverpool hade ingen bra dag i Newcastle, så nu står väl allt hopp till Lottodragningen för att kompensera underhållningsvärdet på "burken". Senare blir det "Så mycket bättre"....... och Downton Abbey gör inte mig besviken iallafall. Alltid något att virka bläckfiskar till (eller ugglor kanske..).
 
Då var vi framme vid Ligno-huset.......
 
.....några fler än vi hade också kommit på tanken att ta sig hit......
 
......och utroparen var redan i full gång.
 
Detta fick jag till efterrätt av Inga....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0