När tiden inte räcker till.....

....allt man vill göra och skulle ha gjort, blir det att planera än bättre och sova mindre. Men det sistnämnda tillämpar jag ju redan och ganska bra på att planera tycker jag mig vara. 
Då är det helt klart ett problem. Men idag har jag ju jobbat också, vilket tagit en hel dag i anspråk och imorron är det även då fullt på agendan. Borde ta tag i de utrikes julhälsningarna med åtföljande godis men de får stå till sig ytterligare nå'n dag.
Sen (hör och häpna!) blir man en aning trött mitt i alltihop, vilket är mycket frustrerande. Det har jag inte tid med....
Nåväl, idag har jag bland annat haft "stickskola" på eftermiddagen, med tre elever och en åskådare.
Vi får se om dom hänger i och gör färdigt sina mobiltelefonfodral.
På lunchrasten passade jag på att shoppa mat och TV-tidning, samt att bunkra upp med julöl på Systemet, så den inte som förr om åren hinner ta slut. Det kommer alltid en massa udda sorter, som jag erbjuder öl-drickarna till jul-lunchen. Själv föredrar jag julmust till sillen med nubben.....
Ett "obligatoriskt" besök på second hand innan hemfärd vart det också. Med påföljd att jag blev stående utanför en bra stund och pratade med en f.d. kollega från Posten/Seko-facket. Hon och hennes man var på utflykt till Tibro från Mariestad och det var ett bra tag sen vi sågs. Men faktiskt senaste gången, (innan idag) var även då på second hand i Tibro. Bra ställe att träffa bekanta alltså, både nyare och "gamla".
Om jag inte somnar......blir det dumburk och hantverk även ikväll. Förutsägbar i mitt beteende alltså.
 
En liten skärva måne syns, påväg till bilen efter avslutad arbetsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0