Nytt projekt........

....blev det plötsligt, då jag fick se en bild här på datorn. Måste jag testa tänkte jag genast och har nu stickat två omgångar baby-tofflor. Vi får väl se om det blir nå'n favorit att tillverka......
Maken var inte borta särskilt länge på bowling, utan kom hem med en "förlängd" målar-roller och kände för att prova densammma..... meddetsamma. 
Och jag kommer som vanligt inte ur "sängletar-labyrinten" förrän småtimmarna har tickat iväg avsevärt.
Till detta kan även läggas att jag var tvungen att konsumera en kopp kaffe, som motgift mot morgonhuvudvärk. Återstår nu bara att se om det fungerade och om det stör insomningen......
Kan rapportera att jag somnade tämligen pronto, sov gott och vaknade utan huvudvärk idag. Lite snabb frukost och övriga morronrutiner, sen var vi påväg till second hand. Där var det kö-kaos, inte lika illa som nere i Ullared en lördag för nån vecka sedan, men nog traumatiskt för maken som förutspådde "att vi aldrig skulle komma därifrån....." 
Då vi hade annat åtagande att passa, "gömde" jag min korg under en av hyllorna och sa att vi åker den här vägen när vi ska hem och kollar om det är bättre.
Att det var sån kaos berodde på alla julsaker som var framplockade med säsongspremiär idag. Vi åkte till Hörnebo och fick räkmackor istället, samt avlämnade en 21-årspresent. Dryga timman senare (strax innan affären stängde) var det möjligt att betala fynden, som stod kvar där jag gömt dom och på vägen till kassan hittades några fler.
Maken hittade dock bara en gammal bekant att tjata lite med......
Ingen lyckad match för Liverpool idag heller på fotbollsfronten, men jag får trösta mig med handarbete och diverse TV-underhållning resten av kvällen. 
Hur Gerrard och grabbarna slickar såren kan man kanske gissa: En pint (eller två) på puben och på't igen.....
 
Present överlämnad......
 
...innehållande bland annat detta.
 
Gårkvällens mys......
 
Makens målarkonst
 
......och de omnämnda babytofflorna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0