Städning och flyttlass.......

.....är aldrig roligt, men precis som med gymet är det bara att bestämma sig för att ta tag i eländet. Det har varit dags i flera dagar att utföra uppgiften, men jag har konstant ignorerat behovet.
Men efter skolans slut, matinköp och en tur som "virkinstruktör" till Hörnebo fortsatte jag direkt vid hemkomst med nämnda nöje. Och precis som när man lämnar gymet, känns det väldigt skönt efteråt, då man har lagt på mattorna igen.
Nu har jag dessutom några dagar i "ensamhet", så blir det nu stökigt eller skitigt igen är den skyldiga bara jag själv.
Maken drog med "flyttlasset" tidigt imorse och däruppe i huvudstaden väntar dom på både möblerna och morfar.
Vi får väl hoppas att det blir till belåtenhet med båda.
Strax ska jag gå och klippa mig ....igen. Ja för det känns som om det bara var nån vecka sedan sist, men visst har kalufsen hunnit växa och behöver en trimning innan det "går över styr".
Slutsatsen att dra av detta är alltså att tiden bara springer iväg (och snart är det jul).
Nästa helg ska vi gemensamt åka åt andra hållet och fira ett (bonus)barnbarn som passar på att fylla myndig (18 år), ytterligare ett bevis för att tiden går för fort.
I skolan idag har vi pratat bara svenska igen och det tycker dom faktiskt är kul. Sen får vi se om det hjälper till att komma över "skämströskeln" fortare.
Bara att gå till sig själv för att förstå problemet/frustrationen över när det inte vill krypa fram ur minnet. Ett enda litet ord som hade behövts nu för att avsluta meningen, finns inte lagrat. Men många gånger kan man ändå göra sig förstådd och lär sig då alltid något på kuppen. Gäller bara att våga......
 
Inga hade lite rester som hon bjöd på när städningen var klar.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0