Tupplur.....

....blev det när jag kom hem från skolan idag. Men på hemvägen tittade jag in till den nya fiskaffären i Tibro igen och köpte samma som förra torsdagen. Med den skillnaden bara att det blev dubbelt så mycket rödspätta, eftersom maken nu åter är på plats efter Stockholmssejouren med kungligt bibliotek och barnbarnsumgänge. 
Jag har förresten också minsann varit på biblioteket idag, men fick "nöja mig" med Tibros. Nu var väl det mera å tjänstens vägnar (typ) än för egen del, då jag hjälpte en elev att skaffa lånekort.
Tillbaka till fiskaffären: Inhandlade också en skiva varmrökt lax som vi mjukade upp med på lunchmacka innan jag kröp ner i bingen för tuppluren. Det var behövligt, eftersom jag sovit både lite och ganska dåligt de senaste dagarna. Det hjälper alltså inte bara att hitta sängen utan också att även somna på det.
Sonen ringde strax innan min nap, då han ligger hemma i halsfluss och behövde assistans med inhandling. Vilken tur att far hans hunnit hem för det ärendet, så jag fick ta min date med sängen....
Någorlunda utvilad blev det att laga rödspättemiddag, som nu är uppäten och sen är frågan: Vad erbjuder dumburken idag? Hade ju tänkt se på "Skenet bedrar" igårkväll som "kvällsfinal", men det blev "Ett herrans liv" ("Vicar of Dibley") som sändes istället. Inte mig emot, för den är ännu bättre......
Så den kan vi se fram emot även ikväll, trots att jag har sett alla avsnitt flera gånger förut. Men är det bra så är det! och då finns ingen bortre gräns (i min värld)  för hur många gånger man kan se reprisen.
Fick i förmiddags förfrågan via sms om flera dagars riktigt jobb i nästa vecka också, så det blir bara skolan på torsdag, men då både dagtid och kväll, eftersom de har öppet hus på Fågelviksgymnasiet. Följden av detta är ledig fredag.......om inget riktigt jobb "piper till i fickan".
Stick- och handarbetsfåtöljen nästa........
 
Lunchmackan
 
Middagen
 
Fullastad SAAB......
 
....och vad gör min lilla produktprovare nu tro? Morfar glömde ju ta nå't kort på henne till mig.....
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0