Friluftsdag.......

....i det vackra höstvädret. Nja...så värst vackert var det väl inte, blåsigt och grått, men det regnade ju inte iallafall. Promenad på Fågelviksspåret med korvgrillning halvvägs, var aktiviteten visade det sig.
Alla fick fixa sig pinnar och tälja till ett grillspö, för att sedan kunna grilla svarta korvar över elden. För svarta blev de ganska snabbt och många korvar hamnade dessutom i askan och fick borstas av.
Allt förflöt som en vanlig grillning i skogen med andra ord och korvarna gick åt.....
Promenad tillbaka till skolan och dagen var slut, så var också mitt artrosknä, men de nya joggingskorna (inköpta i Polen) var sköna att gå i. 
Nu när jag har uppdaterat mig på sociala medier med jobbannonser och annat "mat"-nyttigt blir det lunch: Pulled chicken med kebabsås och klyftpotatis.
En del änder landade nyss på gräsmattan, men då jag tittade ut några minuter senare hade de försvunnit, utan att ha lämnat visitkort på altanen (kors i taket) och flög sin väg, gjorde dom inte. Kanske att gångavståndet till grannen och bättre utbud av traktering vankades där, så de valde den varianten.
Nu ska jag ägna eftermiddagen åt att förkovra mig (i lönndom) i ämnet miljöterapi, sen tar väl fredagsmyset med Idol över......
Och nu är kaffet klart!
 
En av Halloween-dekorationerna i skolan idag.....
 
Storskogen vid "Hörnebospåret"........
 
Korvgrillning......
 
......och Trollstubben.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0