Heldagsregn kräver.......

.....god fantasi angående vad man kan hitta på som alternativ sysselsättning. När jag vaknade och frågade maken hur mycket klockan var, blev svaret: "Tio". Min replik var direkt: Nej, det kan inte stämma, för det är alldeles för mörkt fortfarande.
Men så var det tyvärr och första åtgärd fick bli ett paket bacon med äggröra till frukost. Några av änderna var också på plats och såg bedrövade ut, med en massa vått gräs på näbben. Jo jag förbarmade mig över dom och de fick lite gammalt vitlöksbröd som blivit över sen igår kväll. De hade dock en förväntan om att få mer, för de fortsatte "hänga" här och dekorerade altanen. Lite solrosfrön bjöd jag då på som efterrätt, men "nu blir det inget mer".....
Men det fick de till slut. I form av vatten från trädgårdsslangen, men det uppskattade dom inte så mycket, utan flög då sin kos. Återstod alltså bara saneringen av altanen.....
Därpå dags att ta tag i det som jag inte gjorde igår, åtminstone en del av det. 
Startade med att åka till Frendo för en biltvätt, men se den var trasig så det "sket sig". Kanske att den är lagad tills imorron, vi får se. Annars blir det en smutsig bil på utfärd till tisdag. Nu regnade det ju hela morgonen, så en del har väl försvunnit "lite gratis", men det vore inte fel att få en maskintvätt gjord.
Fortsatt färd till Hjo och några inköp på Hem & Hobby innan jag anlände till mor. Efter en dryg halvtimma där, dök även syster med assistent upp och vi blev bjudna på tre-fika av personalen. Det var ju bra att dom kom dit, för då kortades "att göra-listan" automatiskt och bara lite mat kvarstod att fixa. 
Hemma möttes jag av en "nydekorerad" altan, men middag var prioriterat och nu är det mörkt. Maken får den stora äran att spola den imorron.
Sen är frågan: Ska man titta på svenska landslaget i fotboll på femman, eller svensk deckare i ettan?
 
Lördagskvällens höjdpunkt: "Pil-pil"....
 
Delar av "dekoratörsgänget".
 
Systers nya cykel, parkerad hos mor.
 
På hemväg
 
Höstljus strax före Tibro.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0