Plocka-ordning-fredag.......

Det finns alltid en massa att ta hand om efter ett barnbarnsbesök, men allt av plocka-ordning-karaktär kan inte skyllas på den generationen. Visst kvarstår alltid en viss röra när de åkt, men i ärlighetens namn är jag rätt bra på att samla prylar (och "magasinera" på alla möjliga och omöjliga ställen) alldeles på egen hand.
När det då ska göras någon förändring i exempelvis möbleringen, medför detta ett evigt plockande med grejer hit och dit (varpå man givetvis inte hittar något sen) och en beslutsångest, över vad som borde avyttras för gott.
Hade tänkt att åka in till centralorten, handlat, strosat på torghandeln osv. men insåg att det var lika bra att ta tag i det jag startat på omdisponeringsfronten, istället.
Hur går det då? Ja sådär ska erkännas, för det är inte lätt att ta beslut om "definitiv flyttning" sådär på stående fot, då man hittar braha-grejer överallt. 
Det enklaste vore att bygga till och skaffa mer förvaring, så känns det allt som oftast iallafall......
Lika bra att ta en paus och invänta det "logiska röjartänket". Infinner det sig någonsin, undrar kanske någon då? Jodå det händer, men som engelsmannen utrycker det: "Thoose moments are few and far between.
Gäller att tajma med andra ord........
Tog tag i en del av julklapparna och slog in i paket istället. Det ska ju också göras och där är det fritt från beslutsångest, bara att utföra uppgiften.
Från det ena till det andra, undrar om det kommer några Halloween-gubbar ikväll?  Men Häxan är laddad med godis, för säkerhets skull.......
 
Morgongäster på "fel sida" huset, tjattrande utanför sovrummet så man vakna.....
 
Spegelblank sjö.....
 
....i höst skrud.
 
Rester till frukost.......
 
Äppelträds-riset förflyttat till baksidan, klara att "tugga".
 
Häxan laddad
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0