Testa test före testen......

Ja det fick dom göra i skolan idag. De är lite smånervösa inför ordet test, så därför fick de "känna på" hur det fungerar med ett tidigare kapitelsprov.
De fick också fylla i en stadskarta med hjälp av instruktioner med ord: Gå rakt fram..., till höger ligger..., mitt emot finns..... och på andra sidan gatan hittar vi......
Sen när vi hade rast testade jag några av grabbarna, om de kunde tala om för mig var biblioteket låg och det kunde dom minsann riktigt bra....på svenska. Roligt!
Handlade lite mat och gjorde mig sedan till med att laga ugnsbakad, gratinerad fläskfilé och specialris. Sedan pep telefonen och kompisen som nyss slutat sitt jobb, hade sett mitt meddelande och kom på en kopp kaffe i glashuset.
Det var förresten inte bara hon som kom......
En hel hord av änder (sju stycken) dök plötsligt upp och gick runt glasväggarna och "knackade på", för att sedan ge upp då ingen släppte in dom. Då kurade de ihop sig på altanen istället och sov, mitt ibland alla "visitkort" de hunnit lämna. Som jag senare fick spola bort....IGEN!
Har därefter sorterat kläder medskickade från Stockholm och ska vidarebefordra merparten till Hörnebo så småningom.
Imorron blir det gästspel hos en annan lärare, då min ordinarie "chef" alltid är ledig på fredagar. Sen ska jag väl kolla in torghandeln, för det var ett tag sedan nu.
Snart är det fotboll Sverige-Ryssland och den stora frågan: Spelar Zlatan???
 
Gårdagskvällens färdiga alster......
 
Skatorna fick en massa "skäll" av änderna, såfort de visade sig.....
 
Hittade lite coola Halloween-presenter på Netto, till "busarna" som kommer ner den veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0