Arbetspass avklarat, nästa......

Hemma igen efter ett dygn på jobbet och har satt tvättmaskin och spis i arbete, maken fixade att vara sin egen arbetsledare och är ute på gräsröjning i slänten.
Själv plockade jag en kasse äpplen och en gryta puttrar med snart färdigt äppelmos. Nu ska jag bara hitta in i duschen, för det känns ganska nödvändigt och är prio ett på agendan.
Medan jag roar mig med det, får spisen fixa middagen och sen bär det iväg igen, för hundpromenad i skogen (med "lånad" hund) och sedan en tur till fyndmeckat: Second Hand i Tibro.
Därefter tror jag att en kopp kaffe kommer att sitta fint och en mjuklandning i stickfåtöljen för att kolla in vad som visas på dumburken.
Mycket behagligt väder för promenaden i skogen var det och såsnart jag klev in på second hand "blev jag överfallen" av "jobb-barn", som behövde lite assistans att hitta vissa saker i affären. Då jag anser mig vara lite av en expert (speciellt i denna affär) tog det inte lång tid att klara av det. Om de sen gjorde några fynd vet jag dock inte, men någon gratis-bok åkte nog med iallafall.
Kaffe på altanen i solskenet var behagligt och inbjudan till utbildningsmässa på Inredia har jag fått även detta år, trots att jag är för gammal för att få studera, jajajaja.......
En nödbedd and står därute på gräset och ser vilsen ut, hon bryr sig inte om de brödbitar jag kastade till henne. Fyra stycken var dock här tidigare och lät sig väl smaka av det något mögliga brödet jag då hade att bjuda på.
 
Högt där ovan molnen........över hustaket i Fagersanna.
 
Äntligen får vi nå't igen, som vi har väntat.....
 
Flygplan även i "Hönsa-skogen"......
 
......som vi gemensamt beundrade.
 
Alltså: Välkommen även iår att titta på alla utbildningsmöjligheter du inte kan få gå.......... 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0