Till vilken nytta......

....frågar jag mig, är dessa mass-samlingar i fas 3? Imorse ringde jag till min handläggare där, bara för att "avboka" den ledighet jag föraviserat att jag ville haft.
Då frågade vederbörande om jag kom i eftermiddag???????? Ja precis så många frågetecken poppade upp i huvudet på mig och motfrågan blev: I eftermiddag?
Detta hade blivit bestämt i slutet på förra "sittningen" (augusti) och följdaktligen inte meddelats mig. (Jag var då tvungen att gå till jobbet mitt i)
Min plan för tisdagen, efter ett och ett halvt dygns oavbruten tjänstgöring på riktigt jobb, spolierades till 75%.
Men bara att säga, visst jag kommer! Döm då om min förvåning när jag anlände till platsen för förra mötet och fann den tom. Jagade runt lite, fick till slut tag på nån att fråga, fick ett tips och stötte på ytterligare "en vilsen själ" som letade möte. Det ska också tilläggas att vi var där i tid. 
Slutligen fick vi lokaliserat vart de tagit vägen och arg som ett bi, försökte jag ändå samtala lugnt och sansat. Gick väl kanske sådär om jag ska vara ärlig......
Nåväl, till slut fick jag träffa den nya handläggaren från AF, som verkade vara av den bra sorten (rätt attityd och bemötande). Jag presenterade mig och uppdaterade henne på mina "aktiviteter". Men nån hjälp? (läs inblandning, som föreslogs under morronens telefonsamtal av fas 3-handläggaren) i mina försök att få permanent anställning på boendet betackade jag mig för. Nån måtta på "klampandet" och överförmynderiet får det allt lov att vara.
Allra helst när bristerna i vanligt enkelt informationslämnande, är på en så katastrofalt låg nivå. Ska det "skita sig", föredrar jag att vara ensam ansvarig i just denna fråga.
Kontentan är: Retar man en arbetssökande, är explosionsrisken betydande och "stjäl man" sen dyrbar tid genom bristfällig information och organisation, blir det inte bättre......
Så dagen har varit en enda pyttipanna och den korta stund jag ändå hann träffa gamla arbetskompisar från facket, var såhär långt det enda positiva inslaget......
Imorron är det skolan som gäller igen och nu står hoppet till Liverpool...... om en bra avslutning på dagen. 
 
Detta räddade jag sent igår kväll, från nattens frost. Inte mycket, men har ialla fall växt i min trädgård.
 
"Bajen Bläck" är på resa till huvudstaden.
 
"Skruvad" rondell, kan ju passa att illustrera da'n med...
 
....och har maken startat bensinbolag.......?
 
Ett och annat plommon finns bevisligen att fortfarande kalasa på.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0