Tillbaka i vardagslunk......

 
 
.......med något sämre väder att starta måndagen. Ganska ordentligt mycket sämre väder än vad helgen bjöd på var det, då väckningen ljöd och jag tvingades kliva ur sängen. Man blir lätt bortskämd och snabbt van vid solsken, vilket vi har fått avnjuta nu under en längre tid.
Hällregn, långsamma fordon och hårt arbetande vindrutetorkare, var vad som gällde påväg in till Tibro och en ny skolvecka. Men kul att träffa alla ungdomar igen givetvis och några frågade när jag skulle jobba på boendet igen, nästa måndag blev svaret......
Idag var det annars "möbeldag", dvs. med hjälp av Lexin på datorn, lära sig hemmets alla rum och vanligen förekommande möbler där. Vissa ord var lite förvånande, exempelvis säkring, kontakt och jack. Det är väl inga möbler direkt.......men anses finnas i en hall tydligen, dock inte i min hall (förutom kontakt då förstås).
Skoldagen gick hursomhelst väldigt fort, regnet strilade fortfarande och en aning blöt blev jag då affären behövde besökas. 
Väl hemkommen passade jag på att först uppdatera mig på sociala medier och sedan titta på en gammal svensk film (idogt stickande).
Lunch fick vi så småningom och nu väntar strax TV-kväll, med landskamp i fotboll. Vi får väl se hur det går där nere i Wien.
Oavsett resultat, så kan man ju passa på att fortsätta stickandet........
Nu har det slutat regna förresten, kanske ska ta lite frisk luft i trädgården, som "förrätt" till stickfåtöljen.
 
Ja gott om äpplen har vi, kokade lite mos igår och i fredags........ men hoppar nog över idag.
 
......hämtar några plommon istället tror jag.
 
....eller vindruvor kanske.
 
Hittade några palsternackor, att ta hand om?.....
 
...och snart blir det paprikor.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Vad gott med plommon :D

2014-09-08 @ 18:56:58
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0