Det är väl typiskt......

......när man känner sig en aning på "G" och får lite gjort för en gångs skull, då slår förkylningen till. Har släpat runt på grejer hela eftermiddagen, "arrangerat om" tavlor och andra väggdekorationer. Nu har alla stora möbler gjort rockaden, med hjälp av mig och till viss del maken.
Men nu sitter vi vid varsin dator och snorar, jag dessutom med ont i hela kroppen. Maken har testat "badterapi" mest hela kvällen, vet inte om det har hjälpt men jag avstår det iallafall.
Det är säkert Ias baciller, som missade returtransporten till huvudstaden. Vi får väl se hur länge de har tänkt att "våldgästa" Fagersanna, närmare bestämt Berg-hushållet.
Misstänker att jag får sjukskriva mig imorron dessutom, då nysande, snörvlande "assistent" inte är så trevlig att umgås med. Lika bra jag/vi försöker ta kål på bacilluskerna, istället för att generöst dela med oss. 
Aningen svårt att sova "med vadd i huve't", men det gick till slut. Kommer inte att bli många knop idag, för känner mig lite "däven" och har följdaktligen (precis som jag förmodade) varit tvungen att "kasta in handduken" vad det gäller skolmedverkan.
Utrustad med en hel förpackning näsdukar, kommer jag att umgås med datorn till och från under dagen iallafall, då den ju dessbättre är immun mot snuva.
Fick nyss tips om ett eventuellt jobb, så har skickat iväg en intresseanmälan ("för vidare befordran") så får vi se om jag får veta mera i ärendet, eller......
Sortera gamla papper går också bra, när man ändå är hemma sjuk och har tråkigt.
Ja vart kommer allt ifrån, undrar man flera gånger i timman, inte har väl jag sparat allt det här? Men i ärlighetens namn är det väl bara att erkänna.......och ta hand om skiten!
 
Det börjar komma påplats, detta åstadkom vi igår eftermiddag....innan snuvan slog till.....
 
.....och det "nya överbefolkade hörnet" är ockuperat, också gårdagens arbete.
 
Maken "spelar Allan", när han ser att jag har kameran framme.....
 
.....men skulle bara ta ett foto på dessa påskliljor som jag "pulade ner" i slänten då de vissnat i fjol.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0