Full storm.....

....är det på sjön idag. Från att ha varit kav lugnt igår, så har det blåst upp under natten och nu går det vita gäss på sjön och tallen därnere i slänten, vajar betänkligt i de kraftiga vindbyarna. Dock skiner solen, men det känns inte direkt inbjudande att gå ut.
Var utanför på altanen och bjöd fru And på frukost, samt tog några bilder med kameran, det råder kraftig risk för att "blåsa bort". Nej det är väl ingen överhängande risk för min del kanske, då jag står stadigt på jorden med båda fötterna, men frisyren är det ingen idé att ordna före utgång. Den blir det till att ta hand om då man kommer in igen.
Lika bra att gå en sväng med dammsugaren och sedan rasta städmoppen, istället för att vistas ute i den hårda vinden. Då har man iallafall effektivt använt tiden, eftersom promenadvädret lyser med sin frånvaro.
Nåväl en liten sådan blir det ändå, ska nämligen gå ner till fabriken där loppisen startar nästa helg för att hälsa på och kolla läget. Det visade sig att det är delvis bekant folk, som står bakom satsningen och dom skulle vara där idag för att förbereda inför premiären på lördag (18 april).
"Hoppar" nog in i duschen först, medan maken tar itu med middagen, hans "paradgren" ugnspannkaka med fläsk blir det. 
Har tagit en tur i blåsten, men just nu i eftermiddag var det ingen därnere vid loppislokalen. Vi får se om jag kollar en gång till lite senare, annars blir det mot slutet av veckan istället.
 
Alldeles mörkblå är Örlen denna söndag, med de vita gässen som extra dekoration....
 
....och vågorna slår höga vid infarten till Strandstadens hamn och "stör" alla häckande måsar.
 
Vi har fått lite extra bröd och vatten, i stormen.
 
....och på uthuset har skatorna lagt sig i lä för vinden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0