Sista dagen i skolan......och loppis-jobb.

.......blev idag och jag lämnade mina nycklar åter, samt sa hejdå till eleverna. Tog en avslutande fika ihop med magistern och därefter fortsatte jag till Skövde, för att fixa lite papper hos arbetsförmedlingen. Nu är det bara att hålla tummarna för att dom hinner med all pappersexercis till tisdag. Ja jag påverkas egentligen inte av om dom inte hinner, men arbetsgivaren skulle ha stor nytta av att beslut finns påplats tills dess.
Blev sen en "kompletteringsrunda" till butiken i Skövde, i vilken jag igår (i Göteborg) handlade en del kläder hos. De hade nämligen inte ett plagg (som jag ville ha) i rätt storlek, men kunde upplysa om att det fanns i Skövde.
Hade dessutom bonus att ta ut, så det var nästan gratis......hittade dock ytterligare ett mycket smart kombineringsplagg som fick "åka med på köpet" för en billig penning.
Mjölken tar sen alltid slut här hemma, så Netto fick en snabbvisit på hemvägen. Nu ska vi käka lunch (något sen sådan). Maken har därefter en date i Tibro, med en nittionio-åring för att prata om idrottshistoria och då i synnerhet gamla fotbollsföreningar.
Vid återkomst från denna träff, väntar transport av alla våra loppisprylar ner till fabriks-lokalen och iordningsställande av dessa, inför premiären på lördag. 
I över två timmar har jag nu arrangerat hantverk och loppisgrejer och några fler än jag har också börjat ställa upp sitt. Stora rymliga lokaler och ordentligt tilltagna bord bjuds för en hundring per loppisdag. Bra pris och jag slog till med två bord hela öppningshelgen. Inga större problem att fylla sin tilldelade plats, trots dubbleringen av min yta.
Vart kommer allt ifrån kan man undra. Nån som smyger hit grejer när vi sover, eller?
Ska ner imorron igen och förbättra "skyltningen" tror jag, sen får vi se hur premiären avlöper.......
....och en handläggare från arbetsförmedlingen ringde och sa att beslutet var taget och klart inför jobbstarten.
 
Gott om utrymme, men också väldigt mycket prylar som ska få plats......
 
En närbild på några alster.....
 
....och ytterligare en närbild.
 
Solen skiner inbjudande in i lokalen, såhär på kvällskvisten. Snart är den full med andra "kollegors" alster också.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0