Skulle ha lagat revbensspjäll lite oftare......

Inte bara för att det är väldigt gott, utan mera därför att det är tydligen då jag står vid spisen och preparerar just revbensspjäll, som telefonen ringer om jobb.
 I förra veckan höll jag på med denna rätt och då kom det ett tips via telefonen om ett eventuellt jobb att söka.
Dagen efter resulterade mitt CV-inskick i att jag blev kallad till intervju, fredag morgon.
Idag fick jag information från en av mina referenspersoner, att det gjorts förfrågningar om mig. Efter skolan och ett besök hos frissan, startade jag ånyo en kastrull med revbensspjäll på spisen. Då ringer arbetsgivaren och preliminärt erbjuder mig jobbet och preliminärt tackade jag ja. Några frågetecken fanns dock att räta ut ytterligare och han skulle återkomma med definitivt besked. Blir det nu så, startar skarpt läge redan på tisdag.
Ja tanken går onekligen till den berömda ketchupflaskan..........inget, inget, inget och så allt på en gång.
Medan jag koncentrerade mig på revbensspjällen, höll Inga mig sällskap och stekte köttfärsbiffar till dagens middag. Vi hade en hel del att diskutera där vid spisen.........
Imorron är det utflykt (som god man) med syster till Göteborg över dagen, som gäller. Vädret skulle visst inte bli så lysande, men då får vi väl hålla oss inomhus i något köpcentrum och shoppa, med avbrott för lunch och fika. Sen kan vi ju med regionen runt-biljetten åka lite nostalgirundor med spårvagn också, till ställen vi kommer ihåg sen vi bodde därnere på sjuttiotalet.
....och skarpt läge är nu överenskommet, till tisdag.........
 
Jobbskapande middagsrätt.......
 
....och Ingas bidrag, där vid spisen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0