Slut på ledighet.......

....för en del iallafall. Maken kunde fortsätta snarka ett bra tag efter att jag farit iväg till skolan igen. Men förresten sonen ringde mig mitt i en lektion och hade en trasig kyl/frys, så jag hänvisade till hans lediga far för att få låna härbärge till sina frysvaror. Maken fick alltså sluta snarka och agera välkomstkommitté istället.
Som tur var hade vi ätit ur en del i helgen, så det fanns precis plats åt sonens "hemlösa" varor.
Efter skolan var jag och lämpade av en säck tjejkläder (som stått här hemmavid en bra tag) till behövande. 
Varför just idag då kan undras? Jo se igår eftermiddag satt jag och misströstade, över alla prylar som behövde gås igenom och tas beslut om. Vara eller inte vara kvar i vårt hem? En svår beslutsångest seglade upp och lamslog "beslutandecentrum". Men så plötsligt vid 23-tiden släppte denna och jag fick energi till att börja flytta runt på möblerna, istället för att gå och lägga mig! 
Knappa två timmar senare ramlade jag dock isäng, efter ett svettigt pass (både fysiskt och psykiskt). Men nu har "det börjat röra på sig" och då är det bara att slutföra projektet. Tar nog ett tag, men att ha kommit igång är stort nog just nu.
Hemkommen efter några ytterligare ärenden, ringde telefonen och min faster i "Sumpan" meddelade att kossorna anlänt ordentligt till henne med posten. Satt en hel halvtimma i solen på altanen, drickande en kopp kaffe och pratade med henne.
Inte lika kul post hade vi i vår låda, restskatt för maken (en väl tilltagen sån också). Nåväl jag hade ju fått ordentligt mycket tillbaka att glädja mig åt över helgen, men skam den glädje som varar alltså. Inte ens min summa räckte att täcka hans "förlust", så det blir ett extra hål i finanserna denna månad.
Håhåjaja...... nu ska jag se om inspirationen återkommer och i så fall fortsätta att flytta Berg(s)....... prylar.
 
Efter att ha släpat ut gästsängen (själv) flyttade vi in dessa möbler och prylar i stället. NU ska det bara organiseras om på väggar och i lådor, samt senare även i en "nyanländande" hylla till förvaring.
 
...resultat av ett annat av dagens ärenden: Rosa pantern på extrapris, då köpte jag två. Att ha i reserv till Ia, både en härnere och en att ta med till huvudstaden.
 
Faster var lite sugen på en ny tröja, så jag skickar foto via kusin till henne......på "lagret".
 
....hittade två i tänkbar storlek, så får vi se om någon faller i smaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0