Den som söker hen finner......

.......många fler prylar i alla skrymslen och vrår, att bära ner till loppisen och förhoppningsvis få en lite blygsam slant för. Har bara "skummat på ytan" så att säga och några tuffa sorteringsbeslut har ännu inte behövt tas. Då fungerar det ganska ok att avyttra grejer som man känner sig färdig med.
Sen blir man förvånad över vad som försvinner från bordet först, oftast det man minst trodde på skulle vara gångbart. Lite spännande det också faktiskt......
Idag satte jag mig och virkade lite därnere och en ny bläckfisk är påbörjad. Inte för att jag behöver göra några fler sådana på ett tag, men lite kul att ha nå't för händer....då det inte händer så mycket.
Började med "morronpasset" därnere även idag, men har lämnat över några timmar till kollegan och passade då på att göra en runda i uthuset som gav ytterligare en kasse saker att avyttra.
Ska bege mig ner nu igen och lägga över duken till nästa vecka, då kollegan får sköta ruljansen helt på egen hand.
Får komma på en smart lösning så hon inte behöver plocka så mycket.
Perfekt väder även idag och det blir nog laxmiddag serverad på verandan när jag återvänder. Ska ta ett snack med Inga och lägga en order om en timma ungefär.
Kollegan hade "skött sig" och sålt några fler saker, så det fanns plats för det jag hade med mig närapå direkt utan att flytta runt en massa.
Dock kunde konstateras att en magväska fär tjugo-lappen hade ¨fått fötter" eller snarare med hjälp flyttat hemifrån. Medan jag var hemma hade det utfärdats varning för en notorisk snattare på besök, väl igenkänd av mera vana loppishandlare på plats. Troligen fick min lilla väska slinka med där.
Men inget sådant har hänt tidigare på de fem månader vi kamperat på loppisen, så det kan vi väl låta passera som en mindre incident bara.  
Inga serverade som beställt och maken fixade efterrättskaffe, till vilket vi avnjöt två loppisbakade wienerbrödsbullar jag köpte på "rea" med mig hem. 
 
Himlen "brann"  igårkväll också........
 
......och mera morgondis bjöds det på imorse.
 
Maken hade en gäst, den tog sig en tupplur där i taket ovanför datorn.
 
Morfars ljuskrona i andra delen av datarummet får runda av dagens ljug.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0