Det luktade rök......

.....och var en aning "dimmigt" då jag närmade mig Fagersanna på hemvägen efter en ganska krävande dag.
Det fick snabbt sin förklaring här på Facebook då jag satte mig. Ett hölass brann vid busshållplatsen på riksväg 49 vid infarten till Fagersanna.
Då jag hade den dåliga smaken att vara ledig på grund av sjukdom i fredags, blir det alltid efterdyningar i någon eller några former, så också denna gång.
Visst var även chefen åter på plats efter sin semester, men han hade sina egna högar och ärenden att ta sig an så det var bara att börja beta av.
Något hektiskt och lite rörigt har det allt varit, men då går ju dagen väldigt fort och man har (utan att riktigt förstå hur det gick till) jobbat nästan nio timmar. På det en runda till affären och där nödd till att stå i "postkassans kö" då jag hade sådant ärende, dock av privat natur. 
En alldeles för tung kasse med varor att släpa till bilen, var ett annat resultat av besöket och väl hemma hade inte mycket hänt på hushållsfronten. Inget humör på topp direkt om man säger så.
Tvättmaskinen fick straffkommendering, spisen fick jobba så den glöder fortfarande. Maken höll sig på avstånd allt enligt min inrådan och han flydde nyss bort till fotbollsmatchen på Fagervi, innan jag hunnit haspla ur mig något jag kanske skulle ångra, senare.
Matlåda finns för två dagar nu och strax ramlar jag ner i tevefåtöljen, medan jag väntar ut tvättmaskinen. 
 
Ja nu har dom åkt hem.......
 
...bara "efterdyningarna" kvar.....
 
....lite här och var.
 
Middagen igår ris med räkor och dillsås.
 
Och här är födan för två dagar i matlåda......till mig iallafall, räcker nog två gånger till maken också (kanske). 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0