En helt vanlig tisdag....eller?

Jodå som den startade var det inget ovanligt, trött som bara den och hade gärna somnat om istället för att kravla ur sängen. Men då man väl tagit steget upp i stående läge, går det sedan lite bättre.
Jobbet flöt på och inga större katastrofer eller problem att lösa infann sig. Ja det är ju alltid något att ta tag i, men som sagt tiden gick och strax var det lunch.
Vi åt tillsammans i köket medan "kontorshunden" lydigt låg på tröskeln som åskådare. Kanske, kanske......
Och med husses tillåtelse fick hon tre bitar potatis av mig som så att säga "blev över" i min lunchlåda. Dessa kunde inte ha givits till en mer tacksam mottagare och jag var väldigt populär ett tag.
Detta ända fram tills en av chaufförerna kom in, för se han har för det mesta hundgodis i fickan och sånt kommer en hund ihåg...alltid.
Plötsligt ringde min mobil, som för det mesta är tyst och snäll (förutom sen en vecka tillbaka då den en gång per dag har ringt, från ett försäljarnummer). Tog upp den för säkerhets skull och kollade displayen, men det var Skövdes riktnummer den här gången, så jag svarade faktiskt, så arbetstid det var.....
Det visade sig vara Sveriges Radio, som läst min blogg och trodde att jag kunde vara behjälplig med vad som händer i Fagersanna, inför fredagens sändning. Som tydligen skall gå av stapeln härifrån på lokalradion.
Vilket jag nog kan vara........
Jag sa att de fick gärna ringa igen, (senare ikväll) för jag satt lite illa till för en sådan konversation mitt i jobbet med att svara i telefon på Kundtjänst. Vi får väl se om de gör så.......
 
"Måndagsmys".....vattenmelon, kex, ädelost-röra och lättcider 
 
Du ser mig va?.......och jag är INTE i köket.....om det skulle bli något över menar jag....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0