Ensam på jobbet.....

..... jo för chefen är på möte vid Huvudkontoret på annan ort. Vi har inte så särskilt många "fysiska besökare" heller, så det är nästan ovant då det någon gång dyker upp en bil utanför på parkeringen.
För några veckor sedan passerade dock ett och annat fordon, då det kommit hyresgäster till kontorslokalen bredvid. Men rätt som det var, var det åter tomt i lokalen över en natt.
Dock i ett obevakat ögonblick hann de med att slänga sopor i en tunna vi tillfälligt hade stående utanför vår dörr, för att leverera till kund. Detta är ett ganska utbrett problem i sopbranschen har jag märkt, att folk slänger sopor lite varstans utan att fråga sig vems tunna de utnyttjar. Vilket i sin tur får följder då tunnan blir full, utan att ägaren fyllt den själv och det är kanske t.o.m. en vecka/veckor kvar till nästa tömning. 
Trist med folk som inte kan skilja på mitt och ditt, ens när det handlar om sopor och ibland till och med helt smiter undan att ta sin del av lagstadgad sophämtningsavgift.
Lunchtimman gick även idag åt till att handla mat, då jag inte hann med allt igår. Sen blev det en fryst delikatess att värma i micron, lite "bukfylla" till magen så den inte protesterar resten av arbetsdagen bara. 
Vi får väl se på vilket humör jag finner Inga då jag anländer hem. Kanske kan övertala henne att göra en hemlagad matlåda tills imorron.
Det regnar så vackert (not) utanför kontorsfönstret........
På hemvägen stannade jag vid second hand, för att titta till eventuella fynd. Och se på attan, där stod två vackra miniskålar som morfar gjort. De doftar fortfarande väldigt gott av ene och är symmetriskt mönstrade i ådringen, precis så som morfar var mycket noga med att "få till det".
Korvgryta orkade sen Inga med att svänga ihop och det får väl duga dådå....... 
 
En stor spindel hängde igår kväll utanför mitt  "datafönster"....... är fortfarande kvar för övrigt.
 
Nå't arbete är på gång däröver vid cykelbanan.......
 
.......och här är fynden: "Hej igen, morfar!"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0