Förflyttad till Stockholm.....

......för att vara barnvakt åt Ia imorron, när föräldrarna bröllopsfestar. De valde nämligen att skjuta upp festen ett halvår, till en varmare årstid kan man förmoda.
Slutade vid lunch på jobbet och sen snabbt hem, in med väskorna i bilen och iväg till luchbuffé på Sanny Thai i Karlsborg. Mätta och belåtna fortsatte vi norröver och hamnade efter några timmar i (vad vi hörde på radion) en ovanligt lång fredagskö både in till och ut från Stockholms centrum.
Runt sextiden var vi dock vid destinationen och Ia var väldigt pratsam, men sitta i knä eller bli buren av nån annan än mor och far.....där gick gränsen idag.
Vi lastade då i henne i kärran och tog en liten promenad i kvarteren runt om och strax innan vi äntrade ICA på hörnet vid vårt tillfälliga helghem, somnade den lilla damen tillsammans med sin Rosa panter.
Med lite proviant, både till kvällen och frukost återvände vi med en liten snarkande tös i kärran och nu efter sallad med kycklingspett i magen, väntar strax sängen....på mig iallafall. 
 
Äntligen börjar kön släppa, vi skulle åka rätt avfart den här gången, ......
 
Vi börjar närma oss, genom tunneln och en liten bit till.....
 
....och nu är vi nästan framme.
 
Vi tog kort på krokodilen och det var kul att titta på den i mormors kamera sen.
 
Ok då, but make it quick!
 
Kvällspromenad på Kungsholmen, här Piperska muren.......
 
....och nu är vi vid hemmaporten igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0