Full rulle igen.....

.....och nu är även jag åter med på tåget. Min kollega på loppisen, vi som delar på närvarotiden och tar hand om varandras, var snäll och bytte dag. Jag ska stå där imorron istället, så fick jag ytterligare en dag att repa mig från magsjukeäventyret.
Vi var en snabbtur till Second hand i Tibro innan de stängde vid ett och inhandlade diverse nyttigheter. Jag hittade en hylla med många små fack som nog kommer att vara användbar till mina hantverksalster. Ska bara lura ut var den kan stå........ inte så stor, men ändå.
Sen på med lunchen, sätta morfar att vakta spisen och ner till loppisen här i byn, för att fylla på. Nu behövdes väl inte det, då försäljningen inte direkt gått så lysande, men skam den som ger sig tröjor påplats igen.
Hem för att äta lunchen, mata diskmaskinen, prata med granntanten som ville hälsa på bäbisen och sen iväg till Forsvik för en glass. Dåligt med båtar i slussen idag dock. Inte en enda som "ville åka hiss" medan vi var påplats. Då gick vi efter glassen, istället ner till Erik Nordewall, där man fick gå ombord och titta.
Morfar var på Hantverkscupen och tog lite kort medan vi var borta och nu kanske det blir ett kvällsdopp för några stycken iallafall. Därefter tar vi tacos till kvällsmat och sen är vi garanterat trötta.....
Iallafall jag......
 
Gårdagens delikata middag för en orolig mage.....
 
Badminton-publik.......
 
....och även på behörigt avstånd till högtryckstvätten av bilmattor.
 
Vid Forsviks industriminne......
 
...på vägen ner till Erik Nordewall.....
 
...som inspekterades av hela sällskapet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0